Kemikalier

Vårt sortiment av kemikalier

Vi är din pålitliga leverantör av kemikalier för alla dina behov. På Smörjteknik & PSU erbjuder vi ett omfattande sortiment av kemikalier av högsta kvalitet för olika industriella och kommersiella tillämpningar.

Oavsett om du behöver kemikalier för rengöring, desinfektion, tillverkning eller annan användning, så har vi produkterna och expertisen för att möta dina krav. Vårt sortiment omfattar allt från rengöringsmedel och desinfektionsmedel till lösningsmedel, tillsatser och mycket mer.

Vi sätter alltid kunden i fokus och strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser, snabba leveranser och enastående service. Vårt dedikerade team av experter finns här för att hjälpa dig att hitta de rätta produkterna för dina specifika behov och att ge support och rådgivning vid behov.

Utforska vårt sortiment och upptäck varför Smörjteknik & PSU AB är din ultimata partner för kemikalier. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd lösning för din verksamhet.

Kontakta oss för prisuppgifter/offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Produktdokument för kemikalier

Arom-dekor

Arom-Dekor Kemi är en av de ledande leverantörerna i Norden av AdBlue, spolarvätska, kylarglykol och kemikalier för fordonsvård.

Dokument

Produkter

olja 3

Behöver du pris eller produktinformation?

Ta kontakt med oss på Smörjteknik & PSU Sverige AB om du behöver mer information kring en specifik produkt, dess användningsområden eller pris.