Tejp

Upptäck vårt utbud av tejp

Vi erbjuder ett brett sortiment av tejp för alla dina behov. Oavsett om du letar efter maskeringstejp, varningstejp, silvertejp eller till och med tejp med din egen logotyp, har vi det du behöver. Med högkvalitativa produkter och konkurrenskraftiga priser är vi din pålitliga partner för allt inom tejp. Utforska vårt sortiment och hitta den perfekta tejpen för dina projekt.

I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av olika typer av tejp. Här är några av de vanligaste typerna som vi erbjuder:

1. Maskeringstejp: Perfekt för att skydda ytor vid målning och ger skarpa färgkanter utan att lämna klisterrester.

2. Varningstejp: Används för att markera farliga områden eller att skapa synlighet och uppmärksamhet på olika platser.

3. Silvertejp: En stark och mångsidig tejp som används för allt från reparationer till försegling och förstärkning av material.

4. Logotape: Specialtillverkad tejp med din egen logotyp eller design, perfekt för att marknadsföra ditt varumärke på förpackningar eller produkter.

5. Packtejp: Packtejp är en oumbärlig följeslagare för alla dina förpackningsbehov. Med sin slitstarka konstruktion och starka vidhäftningsförmåga är packtejp designad för att säkert försluta och förstärka förpackningar av alla slag.

Dessa är bara några exempel på de olika typer av tejp som finns i vårt sortiment. Kontakta oss för att hitta den rätta tejpen för dina specifika behov.

Kontakta oss för prisuppgifter/offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

olja 3

Behöver du pris eller produktinformation?

Ta kontakt med oss på Smörjteknik & PSU Sverige AB om du behöver mer information kring en specifik produkt, dess användningsområden eller pris.